All Minerals

155.00kr575.00kr

Innehåller en mix av makroalger från Ishavet runt Island. Algerna är Bladderwrack och Dulse som är oerhört näringsrika med en mängd viktiga ämnen.

Alla ingredienser är omsorgsfullt utvalda av Truelife. 

Nollställ
Artikelnr: ISH-1 Kategorier: ,

Mineraler är livsnödvändiga för vår hälsa och välbefinnande, eftersom kroppen inte själv kan producera dem. Trots att de är avgörande för en rad kroppsfunktioner, kan det vara svårt att få i sig tillräckligt med mineraler genom kosten.

Kalcium, magnesium, zink, koppar, kalium, selen och järn är bara några av de mineraler som är nödvändiga för att vi ska må bra och fungera optimalt. Brist på dessa mineraler kan leda till en rad hälsoproblem: till exempel kan zinkbrist göra oss mer mottagliga för infektioner, medan brist på magnesium kan leda till ökad spänning i kroppen, vilket kan yttra sig som myrkrypningar och muskelkramper. Kalciumbrist är också vanligt och kan påverka benstommens styrka.

Havsvatten, som innehåller alla kända mineraler, är en naturlig och rik källa. Alger, som absorberar dessa mineraler från havet, erbjuder ett av de mest effektiva sätten att tillföra kroppen de nödvändiga mineralerna i en lättupptaglig form.

Ingredienser:  Bladderwrack, Dulse, Råhampa (finola)

Rekommenderad dagsdos: 1-4 kapslarRekommenderad daglig dos bör ej överskridas. Växtbaserat kosttillskott bör ej användas som alternativ till en varierad kost. Den är inte till för att förebygga, behandla eller bota sjukdomar.
Förvaras svalt och utom räckhåll för små barn.

En kapsel innehåller 18 mikrogram jod.

Kön/Grupp/Ålder Rekommenderat intag
Spädbarn 6-11 månader 50 mikrogram
Barn 12-23 månader 70 mikrogram
Barn 2-5 år 90 mikrogram
Barn 6-9 år 120 mikrogram
Vuxna, tonåringar och barn över 10 år 150 mikrogram
Gravida 175 mikrogram
Ammande 200 mikrogram

Mer information

Vikt Inte tillgänglig
mangd

60 kapslar, 250 kapslar